Надуваемо джакузи Mspa - как да изберете подходящо джакузи от нашата интернет страница?

Хидромасажната вана може да превърне всеки дом в един спа – оазис, място, където да забравиш за ежедневния стрес. С всяка година притежанието на джакузи става все по – лесно постижимо за голям брой хора.

Обичате ли топлата вода? Копнеете ли за енергичен масаж или искате просто да се отпуснете и да си дадете малко почивка винаги, когато пожелаете? Хидромасажната вана ще ви предостави тази възможност. Джакузито създава приятно настроение и обстановка, способно е да намали стреса и да активира кръвообръщението, дори да облекчи мускулни травми. С две думи надуваемото джакузи е балсам за нашето тяло и душа.

В собствения си дом вие решавате кога и с кого да се наслаждавате на удоволствието от джакузито.

Първо трябва да бъдете наясно къде да бъде позиционирано то – отвън или вътре в помещение.

Вътрешният монтаж има много предимства, като например, че няма нужда да излизате навън през зимата за да го ползвате и е защитено от неблагоприятни атмосферни условия. От друга страна трябва да се съобразите с тежестта на джакузито, пълно с вода, дали фундамента, върху който е поставено, ще издържи тежестта му. Също така е добре да се предвиди добра вентилация или влагоуловител, които да предотвратят повреди по конструкцията на помещението в резултат на голямата влажност на въздуха. Добра алтернатива би било компактно джакузи за един или двама души, при което водата да се източва след ползване.

За монтажа на външно джакузи, още известно като градинско джакузи, е необходима равна, твърда площ в градината или на верандата. Да ползваш джакузи под открито небе ще те награди с прекрасни преживявания, а нощното любуване на звездите и на притихналата природа няма равно на себе си. Наличието на добро термоизолиращо покривало е условие да се запазва топлината на водата в джакузито по – дълго време. Покривалото предпазва водата от замърсяване като така тя може да сменя по – рядко.

Kaк да изберете надуваемо джакузи от нашия сайт?

За да Ви помогнем в избора на подходящо за Вас джакузи, тук ще обясним по какво се различават отделните модели надуваемо джакузи  Mspa.

Общото за всички модели е антибактериалната и неплъзгаща се вътрешна повърхност на джакузитата. Също така мощността на филтърната помпа при всички модели е 1800 л/ч.

Най – изгодните модели, Tekapo и Ottoman, са от серията “Comfort”. Джакузитата от тази серия притежават основните функции за едно надуваемо джакузи, а именно въздушен масаж, нагревател, филтърна помпа и картушен филтър, покривало. За дезинфекцията на водата помага вградена UV – система, която неутрализира бактерии и микроорганизми. Както и при повечето джакузита от останалите серии на Mspa, и тук контролната кутия е вградена фабрично в стената на джакузито.

По какво се различават надуваемите джакузита от серия “Comfort” от останалите серии?

 • Не притежават подложка, която се поставя между джакузито и фундамента
 • Не притежават термопокривало, което запазва топлината на водата
 • Въздушният масаж има само една степен, докато другите модели имат три степени
 • Не притежават озонатор за дезинфекция на водата. Притежават единствено UV – система.
 • Мощността на нагревателя е 1500 W, докато при останалите модели е 2200 W.

 

Надуваемите джакузита от серията “Urban” представляват прехода от среден към висок клас. Джакузитата от тази серия притежават последните технологични новости на Mspa, като Автоматичното надуване, което предпазва джакузито от спукване вследствие на пренадуване.

 Вграденият „умен“ нагревател преценява въз основа на водния дебит дали да загрява на пълна мощност или само да поддържа топлината на водата.

На нашия сайт можете да намерите надуваемо джакузи Aurora от серията “Urban”.

Екстри, които притежават надуваемите преносими джакузита от серията “Urban”:

 • Надуваемо термопокривало
 • Подложка за дъното
 • 3 – степенен въздушен масаж
 • Автоматично надуване
 • Нагревател 2200 W
 • Озонатор и UV – система
 • Вградени възглавнички на дъното

 

Като допълнение към това, надуваемо джакузи Aurora притежава и LED – лента с комбинация от няколко цвята.

 

Premium – серията се характеризира с наличието на едни от най – функционалните екстри за надуваемо джакузи. Моделите Exotic и Camaro са от тази серия, които може да намерите на нашата интернет страница.

Те се отличават с външния си дизайн, който например имитира крокодилска кожа при джакузи Exotic.

И при тази серия контролната кутия е фабрично вградена в стената на джакузито, като много лесно може да се извади в случай, че се наложи подмяна на някоя част.

Надуването става чрез натискане на един бутон.

Надуваемите джакузита от серия “Premium” имат следните екстри:

 • Подложка за дъното
 • 3 – степенен въздушен масаж
 • Надуваемо термопокривало
 • Вградени възглавнички на дъното
 • Озонатор за дезинфекция на водата

 

Надуваемите джакузита от серията “Muse” са от най – висок клас. Единствено те могат да предложат ефикасен хидромасаж благодарение на шестте хидромасажни дюзи, вградени в стената на джакузито.

Надуваемите джакузита от серията “Muse” притежават всички последни технологични новости на Mspa, като Автоматично надуване, мощен „умен“ нагревател 2200 W, комбинация от озонатор и UV – система за дезинфекция на водата, надуваемо термопокривало и подложка.

Надуваемо джакузи Carlton е представител на серията “Muse”.

Джакузитата от серия “Frame”, както и името подсказва, са най – твърдите надуваеми джакузита. Тяхната конструкция коренно се различава от тази на останалите модели надуваеми джакузита. Джакузитата от серия “Frame” се надуват с помпа, която се доставя фабрично заедно с джакузито, до 12 – 15 bar, като стените на джакузито стават изключително твърди и могат да издържат седнал човек без да поддадат.

Единствено джакузитата от серия “Frame” имат контролна кутия, която се монтира външно до джакузито.

Предлаганите от нас модели Mono Concept и Naval са от тази серия.

Благодарение на своята здравина, джакузитата от серия “Frame” се числят към високия клас.

Те притежават следните по – важни екстри:

 • Надуваемо термопокривало
 • Термоизолираща подложка ( единствено за серия Frame)
 • 3 – степенен въздушен масаж
 • Мощен нагревател 2200 W
 • Озонатор за дезинфекция на водата
 • Вградени възглавнички на дъното


Директен вносител Директен вносител
Директен вносител 12 - годишен опит в сферата
Директен вносител Безплатна доставка в цялата страна
Директен вносител Гаранционно обслужване